Klaar om de volgende stap te zetten?

Oplossingen voor sociale vraagstukken

De daad bij het woord voegen.

Reveal. Participatie

De banenafspraak, SROI of Inclusiviteit & Diversiteit. Het draait hierin allemaal om participatie. Reveal helpt organisaties met het opstellen en behalen van haar sociale doelstellingen binnen dit gebied. We ondernemen hierin met u mee en nemen de zorg voor uw nieuwe collega's uit handen. Zo doen we samen waar we goed in zijn. 

Met Reveal zijn wij in staat fantastische medewerkers te vinden

Lees het verhaal van Brenda Keizer
Met Reveal zijn wij in staat fantastische medewerkers te vinden

Werken vanuit perspectief.

Reveal. Re-integratie

Het re-integratie 2e spoor traject bestaat uit meer dan enkel het op bouwen van een passend dossier voor het UWV. Bij ons staat niet het dossier centraal, maar de mens en zijn positie. Met de inzet van innovatieve tooling en een groot bedrijven netwerk onthult Reveal nieuw carrière perspectief en komen matches tot stand. Met coaching on-the-job zetten wij dit perspectief om een duurzame plek op de arbeidsmarkt. 

Samen met Reveal werken wij dagelijks aan de re-integratie van onze militairen

Lees het verhaal van Saskia Risseeuw - Ministerie van Defensie
Samen met Reveal werken wij dagelijks aan de re-integratie van onze militairen

Van werk naar werk.

Reveal. Mobiliteit

In een snel veranderende wereld, verandert ook het karakter van organisaties en banen. Dit heeft invloed op het perspectief op werk van werknemers. Reveal helpt bedrijven en haar medewerkers bij dit vraagstuk en levert een actieve bijdrage aan in- en externe mobiliteit met een datagedreven aanpak, innovatieve inzet van tooling of het ontwikkelen en managen van leerlijnen (leer-werktrajecten). 

Reveal.your questions

Tim Osorio Managing Partner
Tim Osorio