• Reveal.your skills with

    BMN Bouwmaterialen

    Logistiek Nieuwegein
    BMN Bouwmaterialen is met 83 vestigingen marktleider in Nederland. Daarnaast zijn we onderdeel van Blackstone Group, een beursgenoteerde multinational. En toch zijn we geen groot en afstandelijk bedrijf – integendeel!

Volop uitdagingen én belangrijk werk vind je in Nieuwegein

Word de beste vriend van de bouw

Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bij hun regio. Ook op het hoofdkantoor is de sfeer informeel en noemen we de directeur gewoon bij zijn voornaam (Jan). Onze gezamenlijke ambitie is duidelijk: wij willen de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn. En met onze vier beloftes maken we dat waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn als wij. 

Over BMN Bouwmaterialen

Bij BMN is de relatie met onze klanten doorslaggevend voor ons succes. En die relatie, die creëer jij. De kans is namelijk groot dat je onze klanten gedurende de week vaker ziet dan je eigen maten. Als we kijken naar de huidige medewerkers van ons #TeamBMN, zien we allemaal verschillende mannen en vrouwen. Bij BMN is namelijk plek voor iedereen.  

Ontdek de mogelijkheden

Jouw carrière bij BMN

Bij BMN is het werknemersbestand zeer divers. We geven iedereen een kans. En er is altijd wel iemand die jou goed kan begeleiden en helpen binnen onze organisatie. We bieden daardoor veel perspectief op mooie carrières. Of je nou in de winkel, logistiek of op de binnendienst werkt, bij BMN zijn we één team en werken we samen aan de dag van morgen. Klaar om je aan te sluiten?

Van Defensie naar BMN

Bram maakte onlangs de stap van Defensie naar BMN. In zijn zoektocht naar passend werk buiten Defensie is zijn keuze gevallen op deze mooie organisatie. 'Een mooie landelijke organisatie, leuke collega's en ik vind het mooi om dergelijke materialen te werken. Ik leer hier ook elke dag en wordt top geholpen. Ik ben hartstikke blij met mijn stap!'

Vacatures van BMN Bouwmaterialen

Reveal.your questions

Femke Tijhuis Business Unit Manager Matching
Femke Tijhuis