Wij geloven dat er voor iedereen een kans is.

Reveal. Ons verhaal

Passend werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de snel veranderde arbeidsmarkt is het voor sommige van ons lastiger terug te keren op een plek die past. Het is de hoogste tijd om er juist voor deze mensen te zijn. Waar de commerciële recruitment wereld innoveert en constant kwalitatiever en efficiënter wordt, blijft het re-integratie landschap tamelijk traditioneel. Terwijl deze doelgroep het misschien nog wel het meest nodig heeft.

Oprichters Tim, Jorrit & John

Dat kan anders

'Samen zijn wij in 2019 gestart met Reveal om echt impact te maken voor mensen en organisaties die vooruit willen. Met recruitment innovatie, ondernemerschap en expertise in het sociaal domein werken wij met Reveal aan de nieuwe wereld van re-integratie, mobiliteit en participatie'.

'werken aan nieuwe vormen van re-integratie door écht impact te maken'

Bij Reveal wordt er echt gedacht vanuit oplossingen. De visie van Reveal op re-integratie, participatie & mobiliteit spreekt mij daarom enorm aan. En het blijft niet alleen bij een visie; we pakken het ook echt anders aan en er is ruimte om nieuwe methodes te ontwikkelen.'


Birgit Sonsma - Senior Jobcoach Reveal

Maak kennis met

Het Team

Kom jij ook impact maken?

Reveal.Careers

Werken bij Reveal betekent dat je mee gaat bouwen aan een nieuwe infrastructuur binnen re-integratie. Je gaat leren vernieuwend te zijn, impact te maken en krijgt veel verantwoordelijkheid om daar een bijdrage aan te leveren.