Matchingcenter

'Werken vanuit expertise en een actief bedrijven netwerk'

De kern van Reveal is het matchingcenter. Wij geloven dat een goede match de basis is van duurzame inzetbaarheid. Dit begint met onze assessments waarvan de scores worden geïnterpreteerd door arbeidsmarkt specialisten met een psychologische achtergrond, de Talent Coaches. Onze commerciële arbeidsbemiddeling expertise zorgt er vervolgens voor dat we instaat zijn de match te maken bij tal van bedrijven, de Talent Consultants.

Profiling. Gamification. Activeren.

Reveal. Talent

Reveal gaat uit van wat iemand wel kan. Van iemands Talent. En daar beschikt iedereen over. Met state of the art assessments en recruitment expertise onthullen wij ieders Talent. Dit zijn de voorspellende waarde die voor ons als basis gelden voor een duurzame match met een werkgever. 

Hunten. Carven. Matchen.

Reveal. Jobs

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. En dat biedt kansen voor iedereen. Reveal kent een actief netwerk van bedrijven waarmee we samen de voordeur van de arbeidsmarkt vormen. We hunten, carven en matchen samen met werkgevers teneinde passende jobs te creëren. Met als doel een bijdrage te leveren aan de inclusieve arbeidsmarkt van de toekomst. 

Werkgeverschap. Onboarding. Coaching.

Reveal. Work

Talenten matchen aan jobs. Daarmee helpen wij mensen aan werk. En dat is pas het begin. Werkgeverschap, onboarding en coaching on the job zijn essentieel voor het uiteindelijke doel: duurzame inzetbaarheid. Reveal levert voor elk onderdeel maatwerk oplossingen door te detacheren en coaching uit handen te nemen. Wij zijn uw partner in inclusiviteit. 

Reveal.your questions

Michael Pel Programma Manager
Michael Pel