Slim, efficiënt en daadkrachtig

De expertises om elk project te doen slagen

Onze kracht is de combinatie tussen traditionele arbeidsbemiddeling en sociaal ondernemerschap. Dat maakt ons een daadkrachtige partner met de juiste expertises. 

Het creëren van voorspellende waarden.

Assessments & Profiling

Waar het CV in veel reguliere trajecten als startpunt geld, is dit voor mensen met een kwetsbare positie of afstand tot de arbeidsmarkt anders. Reveal zorgt voor tastbare voorspellende waarden. We matchen op basis individuele profielen en arbeidsmarkt data. De data wordt geïnterpreteerd door psychologen en professionals met ervaring in recruitment. We brengen in kaart wat iemand wél kan en in welke sector en functies dit goed aansluit. 

Detachering.

Flexibiliteit & Zekerheid

Werkgeverschap brengt verantwoordelijkheid en daadkracht met zich mee. Vanuit Reveal.Work bieden we maatwerk detachering oplossingen om zowel de medewerker als u altijd goed van dienst te kunnen zijn.

Recruitment.

Slimme wervingscampagnes

Talent zit overal. Door ons grote netwerk met gemeente en andere instanties kunnen wij ze snel bereiken. Daarnaast zorgen we er met slimme wervingscampagnes voor dat ze u weten te vinden. Wilt u vanuit de participatiewet talentvolle medewerkers uit de doelgroep aantrekken? Of heeft u in het kader van SROI een project waarvoor we medewerkers met een doelgroep registratie in een bepaalde regio kunnen werven? Met Reveal kunt u dat efficient en kwalitatief organiseren. 

Feedback.

Continue verbeteren

Het continue ophalen van feedback is essentieel in het verbeteren van onze dienstverlening. We meten daarom constant het werkgeluk van de deelnemers door. We verzamelen relevante data waarmee we constant tot de kern komen. Wat ons helpt om samen u een succesvolle samenwerking op te zetten.

Expertise, onderzoek en data.

Research & Reporting

We willen altijd vanuit een gezonde en realistische businesscase werken. Op die manier is de dienstverlening van Reveal duurzaam. We analyseren al onze data, processen en werken volledig SMART. Zo kunnen we organisaties in beweging brengen en werken aan een inclusieve arbeidsmarkt.